Ordinacija

Hadzi Melentijeva

Preko šezdeset pet godina duga porodična tradicija čini temelje naše ordinacije. Njene korene postavio je,  davne 1954. godine, prof dr Miodrag Kosovčević, profesor stomatološke protetike i višegodišnji dekan Stomatološkog fakulteta, Univerziteta u Beogradu.

Dragoceno iskustvo i stručnost 1990. godine prof dr Miodrag Kosovčević prenosi na privatnu kliniku koju osniva zajedno sa svojim sinom dr Zoranom Kosovčevićem, tada asistentom na klinici bolesti usta i zuba, Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

U periodu između 1990. i 2009. godine, specijalistička stomatološka ordinacija Kosovčević se nalazila u ulici Hadži Melentijeva, pod okriljem Hrama Svetog Save. Za to vreme kroz ordinaciju je prošlo preko 10000 zadovoljnih pacijenata, koji su, svako ponaosob garant kvaliteta naših usluga.

Specijalistička stomatološka ordinacija Kosovčević se aprila 2009. godine seli u nov, moderan prostor u ulici Smiljanićeva 35, na Vračaru. Smeštena je na 160 kvadratnih metara prijatnog i moderno uređenog prostora u okviru kog se nalaze četri ordinacije, hirurška sala, sterilizacija i tehnička laboratorija. Ordinacija poseduje najsavremeniju opremu, kako za dijagnostiku tako i za terapiju.

U prijatnoj atmosferi stručno i ljubazno osoblje pružiće Vam sve vrste usluga primarne, sekundarne i tercijarne stomatološke zaštite i sve vidove lečenja oboljenja usta i zuba (hiruške i konzervatine) uz primenu najmodernijih tehnika.

Prednost ordinacije Kosovčević, pored savremene tehnike i opreme, oduvek je bio kadar vrhunskih sturčnjaka i profesora Stomatoloških fakulteta, spremnih da odgovore na sve vrste problema u stomatologiji.