Klinika

Hadzi Melentijeva

Preko šezdeset pet godina duga porodična tradicija čini temelje naše klinike. Njene korene postavio je,  davne 1954. godine, prof dr Miodrag Kosovčević, profesor stomatološke protetike i višegodišnji dekan Stomatološkog fakulteta, Univerziteta u Beogradu.

Dragoceno iskustvo i stručnost 1990. godine prof dr Miodrag Kosovčević prenosi na privatnu kliniku koju osniva zajedno sa svojim sinom dr Zoranom Kosovčevićem, tada asistentom na klinici bolesti usta i zuba, Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

U periodu između 1990. i 2009. godine, Stomatološka klinika Kosovčević se nalazila u ulici Hadži Melentijeva, pod okriljem Hrama Svetog Save. Za to vreme kroz kliniku je prošlo preko 10000 zadovoljnih pacijenata, koji su, svako ponaosob garant kvaliteta naših usluga.

Stomatološka klinika Kosovčević se aprila 2009. godine seli u nov, moderan prostor u ulici Smiljanićeva 35, na Vračaru. Smeštena je na 160 kvadratnih metara prijatnog i moderno uređenog prostora u okviru kog se nalaze četri ordinacije, hirurška sala, sterilizacija i tehnička laboratorija. Klinika poseduje najsavremeniju opremu, kako za dijagnostiku tako i za terapiju.

U prijatnoj atmosferi stručno i ljubazno osoblje pružiće Vam sve vrste usluga primarne, sekundarne i tercijarne stomatološke zaštite i sve vidove lečenja oboljenja usta i zuba (hiruške i konzervatine) uz primenu najmodernijih tehnika.

Prednost klinike Kosovčević, pored savremene tehnike i opreme, oduvek je bio kadar vrhunskih sturčnjaka i profesora Stomatoloških fakulteta, spremnih da odgovore na sve vrste problema u stomatologiji.

Naš princip rada zasniva se na poverenju, a prvi korak je besplatan pregled koji klinika Kosovčević nudi svojim pacijentima. Sve što trebate da uradite je da zakažete telefonom ili putem online formulara.